Anzeige

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Tipps und Tricks für Autoren und Illustratoren
Kilops33
Brettspieler

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Beitragvon Kilops33 » 16. November 2025, 17:58

Ποιος χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για σύνδεση; Πόσο βολικό είναι και βοηθάει πραγματικά στην ασφάλεια του λογαριασμού σας;

Logas1x
Kennerspieler

Re: Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Beitragvon Logas1x » 16. November 2025, 18:20

Πάντα ενεργοποιώ το 2FA, ακόμα κι αν χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο κάθε φορά που συνδέομαι. Αλλά μου δίνει ηρεμία γνωρίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να συνδεθεί χωρίς το τηλέφωνό σας.

Olaseer
Brettspieler

Re: Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Beitragvon Olaseer » 16. November 2025, 18:56

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων μπορεί να φαίνεται περιττός, αλλά στην πράξη, ενισχύει σημαντικά την ασφάλεια. Τον ρύθμισα αμέσως για να έχω την ηρεμία μου σχετικά με τον λογαριασμό μου. Στο https://cosmicslots.gr/login/ , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 2FA μέσω email ή τηλεφώνου, το οποίο προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε χρήματα ή ενεργά μπόνους στον λογαριασμό σας. Αφού ενεργοποιήσαμε το 2FA, η σύνδεση χρειάστηκε λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά τώρα ήμουν σίγουρος ότι μόνο εγώ είχα πρόσβαση στον λογαριασμό μου, επιτρέποντάς μου να εξερευνήσω τους κουλοχέρηδες, να δοκιμάσω νέες λειτουργίες και να διαχειριστώ το υπόλοιπό μου χωρίς περιττό άγχος.